http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BEAT THAT!

WoW: Cataclysm najbrže prodavana PC igra ikad

wowc
Unatoč zlokobnim predviđanjima da će gaming na PC platformi doživjeti skoru i sporu smrt, Blizzard je uspio u izazivanju sasvim drukčijeg efekta

World of Warcraft: Cataclysm treća je i najveća ekspanzija za najpopularniji MMORPG na svijetu koji okuplja više od 12 milijuna pretplatnika. Nakon što su horde vjernih fanova prvoga dana prodaje srušile rekord najbrže prodavane igre u prvom danu s 3,3 milijuna primjeraka, isti rekord srušen je i nakon prvoga mjeseca prodaje, i to sa 4,7 milijuna prodanih primjeraka.

 

WoW: Cataclysm tako svoje mjesto u povijesti pronalazi kao najbrže prodavana igra na PC platformi u povijesti.

 

Mike Morhaime, jedan od suosnivača Blizzarda, povodom rušenja rekorda izjavio je da su u Blizzardu 'osupnuti odazivom igrača te im želimo zahvaliti na njihovoj vjernosti i podršci World of Warcraftu i pomoći Cataclysmu da ostvari nevjerojatno dostignuće'.

 

Pogledajte naš specijalni izvještaj s ponoćne prodaje WoW: Cataclysma:

 

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije