http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOWNPOUR

Preimenovan Silent Hill 8

Dosada poznat tek pod brojem 8, nadolazeći Silent Hill dobio je i službeni naziv

Osmi Silent Hill zvat će se Downpour, objavljeno je iz Konamija. Sukladno naslovu, vrlo veliku ulogu u igri imat će voda, otkrili su autori Game Informeru.

 

Nadolazeći Silent Hill prvi put je najavljen na prošlogodišnjem eventu E3, a produkciju je preuzeo češki studio Vatra Games. Unatoč tomu što je na prethodnoj igri pod nazivom Shattered Memories radio Climax Studios, Downpour će iz Memoriesa preuzeti nekoliko bitnih stvari: tzv. 'psychological profiling', sistem koji će utjecati na tijek igre s obzirom na donošenje odluka unutar igre te ublaženu akcijsku stranu igre. Glavni akter Murphy Pendleton tako će sa sobom istovremeno moći nositi tek jedno oružje i vrlo malo streljiva, dok će protivnici biti pojačano nasilni, zbog čega će igrač biti prisiljen maksimalno izbjegavati nasilje.

 

Osim toga, autori obećavaju i povratak zahtjevnih puzzleova, veliku mapu, kampanju od desetak sati, mnogo side-questova i uzbudljive borbe s bossovima.

 

Sillent Hill: Downpour najavljen je za PS3 i Xbox 360, no datum izlaska još nije objavljen.

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije