http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

U OŽUJKU

EA najavljuje Battlefield 3

Vietnam
EA će prve detalje o Battlefieldu 3 objaviti početkom ožujka ove godine, najavljeno je iz te izdavačke kuće

EA će DICE-ov nadolazeći blockbuster FPS 'Battlefield 3' predstaviti 1. ožujka u sklopu konferencije Game Developers koja će se tradicionalno održati u San Franciscu.

 

Osim Battlefielda 3, EA najavljuje najavu još nekoliko novih igara, ali i mogućnost igranja nadolazećih hitova poput Shadows of the Damned, Kingdom of Amalaur: Reckoning, Crysis 2 i Alice Madness Returns.

 

Nakon što ih je možda razočarao Medal of Honor, igrače koji su kupili Limited Edition igre zasigurno će obradovati vijest da će upravo oni prvi imati priliku zaigrati beta verziju Battlefielda 3.

 

Početak beta testiranja još nije poznat, kao ni datum izlaska igre, ali više informacija u svakom slučaju očekujte početkom ožujka. U međuvremenu pogledajte našu recenziju izvrsnog 'Vietnam' DLC-a za Battlefield: Bad Company 2:

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije