http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DREVNI SVESCI 5

TES V: Skyrim - novi detalji

Nedugo nakon najave najnovije igre u franšizi The Elder Scrolls, autori doziraju količinu novih informacija

The Elder Scrolls V: Skyrim, otkrivaju iz Bethesde, bit će smješten 200 godina nakon radnje prethodnog Obliviona. Carstvo je sada u rukama vilenjaka i na rubu građanskoga rata, a igrač će u igri preuzeti ulogu posljednjeg Dragonborna, lovca na zmajeve kojemu će glavni zadatak biti ubiti velikog zmaja koji se pojavio nad Skyrimom, kao što je to nagovijestilo i proročanstvo zapisano u Elder Scrollsima.

 

Što se područja Skyrima tiče, na njemu će biti razmješteno pet velikih gradova koji će biti smješteni u različitim predjelima planinskog krajolika kojima prevladava tundra.

 

Bethesda je za TES V: Skyrim dizajnirala i potpuno novi engine koji podržava teksture vrlo visoke razlučivosti, okoliš će djelovati mnogo življe, a svaki objekt će praviti sjenu s obzirom na osvjetljenje itd. Da, u pravu ste, ništa novo, navedene stvari sadržava svaki ozbiljan engine u posljednjih nekoliko godina, a mi se samo nadamo da neće biti bugovit poput svog prethodnika. 

 

Cijeli će svijet biti mnogo uvjerljiviji i zbog angažmana mnogih glumaca za voice-over NPC-ova koji će imati vlastite živote u kojima će funkcionirati neovisno o igraču.  

 

Igra će se moći igrati iz prvoga lica u kojemu neće biti HUD-a, no on će biti dostupan u poboljšanom pogledu iz trećega lica koji je u dosadašnjim The Elder Scrolls igrama bio tragično loš.

 

Velike promjene uvedene su i u borbu, pa će tako sada biti moguća borba s dva oružja, svakim u jednoj ruci. Naravno, uz oružje u jednoj, u drugoj će ruci moći biti i štit ili spell.

 

U igru će biti implementiran perk sistem iz Fallouta 3. Na taj će način za svaki novi level igrač biti nagrađen mogućnošću da nadograđuje svoj lik.

 

The Elder Scrolls 3: Skyrim najavljen je za 11. studeni 2011.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije