http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO ŠTO NIJE

Novi foršpan za Dead Space 2

EA je objavio novi foršpan za nadolazeći Dead Space 2, koji će se pojaviti na policama trgovina još ovoga mjeseca

Dead Space 2, survival horror uzdanica iz Visceral Gamesa, izlazi već ovoga mjeseca, točnije – 25. siječnja. Povodom toga u javnost je pušten potpuno novi foršpan koji prikazuje mnogo in-game akcije popraćene glazbom Smashing Pumpinksa. Iako se radi o izvrsnom foršpanu, on je očigledno inspiriran launch trailerom za CoD: Black Ops, u kojemu je svirala 'Gimme Shelter' The Rolling Stonesa.

 

Jedna od najvećih novosti koje otkriva foršpan je to da ćemo protagonista Isaaca Clarkea vidjeti u komunikaciji s ostalim likovima. 'Ali Isaacova avantura i dalje će biti samotna, stoga ne očekujte mnogo pomoći od likova koje će Isaac susresti', izjavio je Steve Papoutsis iz Visceral Gamesa za Kotaku.com, naglasivši da mu nisu željeli pridruživati druge likove jer bi igra time izgubila na atmosferi.

 

Dead Space 2 izlazi 25. siječnja 2011, i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije