http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

18+

Killzone 3 samo za punoljetne

killzone3
Kao i svaka druga igra, i Killzone 3 je prošao provjeru kako bi se utvrdilo koja ga dobna skupine smije igrati

Killzone 3, trenutno jedna od najiščekivanijih ekskluziva za PlayStation 3, izlazi krajem sljedećeg mjeseca, što znači da je igra zasigurno već dovršena i najvjerojatnije i poslana na umnažanje. Kao i svaka igra i film i neki drugi oblici zabave, Killzone 3 je prošao proces provjere kako bi se utvrdilo koja će ga dobna skupina moći zaigrati.

 

BBFC (The British Board of Film Classification) Velike Britanije tako je odlučio da će u toj zemlji igru moći zaigrati samo stariji od 18 zbog upotrebe 'krvavog nasilja i neprikladnog korištenja jezika' tj. psovki u preko 70 minuta cut-scena unutar igre.

 

ESRB je pak igri u SAD-u dodijelio oznaku M (Mature), što znači da će igru moći zaigrati tek oni stariji od 17 godina. Najblaža je pak Australija u kojoj će u igri moći uživati i petnaestogodišnjaci.

 

Naravno, ovih se pravila ne drži gotovo nitko, tako da se zabrana u biti odnosi na to da nećete moći kupiti određenu igru u lokalnoj trgovini ako nemate dovoljno godina da je i zaigrate.

 

Killzone 3 izlazi 28. veljače 2011, a vrijeme si skratite novim gameplay videom koji je ništa manje nego – spektakularan:

 

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije