http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TALIBANI PROTIV TIER 1

Stižu igračke Medal of Honor!?

U slučaju da vam nije još dosta bedastoća vezanih uz kontroverzne talibane u novom Medal of Honor, evo vam još malo vode na ulje

Općenito je poznato da Amerikanci ne vole talibane. Kao prvo, izgledaju kao da se nisu prali od ulaska u pubertet. Kao drugo, kad vas pogledaju dođe vam da instinktivno zagrlite neki obližnji neboder ne bi li ga oni, na vaš užas, digli u tri vražje matere. Također, svi možemo biti zahvalni američkim trupama što zahvaljujući njima sjevernoamerički kontinent danas ne govori pashtu ili dari. Uglavnom, kako bi unaprijedili mirovne pregovore i smirili napetost među frakcijama, Interactive Toy Concepts i Electronic Arts odlučili su napraviti nekoliko radio-upravljanih igračaka s likom talibanskih ili američkih vozila iz čuvenog Medal of Honora.

 

ripten.com

Fenomenalno, zar ne?

 

Možda smo jedini kojima ovo zvuči kao prokleto loša ideja, no kad uzmete u obzir da je ponekad važnije zaraditi nego dva puta mućnuti glavom, čitav ovaj džumbus donekle i ima smisla. Zanimljivi i vjerojatno jedini kul element kod svega ovoga su infracrveni senzori na igračkama koji, u slučaju da ih druga igračka 'upuca', izbace vozača iz sjedala. Tako će, recimo, talibanac pasti s kamiona opremljenog dvadeset-milimetarskim topom, dok će Amer izletjeti iz kupole čuvenog Abramsa.

 

ripten.com

Puc puc...

 

Kako god bilo, ove igračke bile su demonstrirane na ovogodišnjem CES-u, pa pretpostavljamo da će, kada već izađu, postojati neki luđak koji će ih kupiti kako bi u spavaćoj sobi gol odigrao svoju osobnu verziju jučerašnje deathmatch partije.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije