http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOG 3D-A

Jamesu Cameronu se svidio Crysis 2

Iz Cryteka otkrivaju da je igru u pokretu i u sve tri dimenzije vidio i slavni redatelj James Cameron

Nakon nevjerojatnog uspjeha Avatara, filma koji je najviše popularizirao najnoviji val 3D filmova, njegov redatelj, slavni James Cameron postao je svojevrsni 3D guru, a 'Avatar' mjerilo za 3D prikaz u filmovima.

 

CEVAT YERLI (crytek)
'Crysis 2 bit će ultimativni 3D benchmark.'
Cevat Yerli, predsjednik Cryteka, otkrio je da je 3D verzija nadolazećeg Crysisa 2 prije nekoliko dana demonstrirana upravo Cameronu, koji je navodno ostao oduševljen viđenim. 'James Cameron je vidio Crysis 2 i svidjelo mu se ono što je vidio, zbog čega sam uvjeren da u rukama imamo najbolji 3D prikaz ikad, bilo u igrama ili filmovima', izjavio je Yerli za magazin Edge.

 

 

Prema njegovima riječima, Crysis 2 nije prvi Crytekov 3D projekt, već je studio još prije dvije i pol godine započeo rad na isključivo 3D projektu na kojem je stekao potrebno iskustvo za kasniju implementaciju tehnologije u igru. 

 

Crysis 2 najavljen je za 25. ožujka, i to za PC, PS3 i Xbox 360. 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije