http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI GAMEREPORT SADRŽAJI

Game Studio

GameStudio400x300
Datum objave:
14.01.2011 13:49
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Počelo je emitiranje Game Studija - novog tjednog sadržaja Gamereporta!!! Navalite i saznajte o čemu se radi

Poštovani gledatelji, danas vam s ponosom najavljujemo novi tjedni sadržaj Gamereporta. Riječ je o našoj novoj emisiji nazvanoj Game Studio. Krešimir Lauš i Damir Rukavina će u Game Studiju komentirati trendove i pojave iz svijeta video igara, analizirati Gamereportove sadržaje iz prošlog tjedna, svađati se, dodatno secirati određene igre itd. Napominjemo da je današnja emisija tek uvod, to jest najava. Sljedeći tjedan kreće pravi pilot koji će biti izrađen u nešto boljim produkcijskim uvjetima. Game Studio ćemo konstantno razvijati. Npr., jedna od ideja je da ubrzo ubacimo i tzv. platno Chroma Key pomoću kojega ćemo stvoriti pravi pravcati virtualni studio. Game Studio će se emitirati na gamereport.tportal.hr, MAXzoni i na Playomaniji na MAXtv-u.

 

Toliko za sada u ovome tekstu. Sve ostale informacije nalaze se u video prilogu. Što da vam još kažemo nego da pratite Game Studio. Jer... ludilo je započelo!

 

Krenuo je GameStudio!!!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije