http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOGOM, TAŠTINO!

Stigao PS3 program za otključavanje trofeja

ps3_x
Pandorina kutija je otvorena i svima je to jasno! Najnoviji udarac zadan je PS3 sustavu trofeja

Već i vrapci na grani cvrkuću o čuvenom provaljivanju Playstationa 3. Na sveopći užas luđaka koji otključavaju sve trofeje igara koje kupe, jučer je izdan program pod imenom Trophy Unlocker. Aplikacija radi upravo ono što piše na kutiji: otključava sve trofeje vezane uz naslov. Ovo remek-djelo namijenjeno svim PS3 lijenčinama svijeta homebrew je softver koji se može pokrenuti jedino na jailbreakanoj konzoli Playstation 3.

 

Reakcije Sonya na ovaj cirkus još nisu objavljene, no sigurni smo da provaljivanje u sustav trofeja predstavlja ozbiljnu prijetnju ovom sustavu praćenja PS3 gaming dostignuća. Pretpostavljamo da će sljedećom zakrpom na neki način 'varalice' biti sankcionirane, jer ma koliko čitava stvar bila smiješna, i dalje ne spada u top 5 najpoštenijih trikova koje možete izvesti na Playstation Networku.

 

Sony trenutno povlači PS3 hakere po sudu, mrežna zakrpa je u pripremi, a pirati trljaju ruke. Nismo sigurni kamo sve ovo vodi, no budite sigurni da ćemo vas obavijestiti čim izađe sljedeća epizoda sapunice Haker vs. Sony.

 

Super konzola, samo trenutno s "malim" sigurnosnim problemom.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije