http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BOLJE NE MOŽE

2010: najuspješnija godina za Xbox 360

Xbox 360 u 2010. je navršio petu godinu postojanja, a osim što je bila jubilarna, prošla godina bila je najuspješnija za Xbox 360 dosad

O uspjesima i problemima Xbox 360, PlayStationa 3 i Wii-ja redovito smo vas izvještavali, a Microsoft je sada objavio službeno izvješće o tome kakva je 2010. bila za Microsoft tj. njihovu konzolu Xbox 360.

 

Xbox 360 je tako u svojoj petoj godini postojanja dostigao brojku od 50 milijuna prodanih primjeraka, 30 milijuna korisnika usluge Xbox Live te nevjerojatnih osam milijuna prodanih kontrolera Kinect.

 

Kinect je postao uspješniji i od prvotnih Microsoftovih predviđanja u kojima se nagađalo o brojci od pet milijuna prodanih primjeraka, a sve su zaokružile uspješnice poput Halo: Reacha i drugih Xbox ekskluziva koje su prodane u nevjerojatnom broju primjeraka.

 

Xbox 360 - najuspješnija konzola današnjice

 

Samo u prosincu 2010. Microsoft je prodao 1,9 milijuna Xboxa 360, što je bio najuspješniji mjesec za konzolu u njenoj povijesti.

 

'Na Xbox 360 kupci su potrošili više novca nego na bilo koju drugu konzolu u 2010', izviješteno je iz Microsofta, a uspjeh konzole dokazuje i primjerice podatak da je čak 59 posto svih prodanih primjeraka Call of Duty: Black Opsa prodano upravo za Xbox 360. Black Ops je dakako najprodavanija igra godine i na dobromu je putu da postane najprodavanijom u povijesti.

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije