http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MAŠALA ERPEGEA

Novi Deus Ex trajat će preko 25 sati

Deus Ex
U nedavnom izvješću vezanom uz beta testiranje novog Deus Exa stigle su nove sjajne vijesti vezane uz samu igru

Prema posljednjim vijestima s computerandvideogames.com, novi nastavak čarobnog i prilično uspješnog naučno-fantastičnog RPG-a Deus Ex bit će ono što su igrači oduvijek priželjkivali. Službeni beta testeri objavljuju kako je igra 'sumanuto duga' za standarde akcijskih RPG-ova te da će prosječnom gejmeru trebati preko 25 sati igranja kako bi uopće došao do kraja.

 

Ne želimo sada ulijetati i komentirati kako se ne radi o bog zna kakvom potezu, jer smo igrali RPG-ove koji traju preko 50 sati, no dobra je vijest dobra vijest iz kojeg je god kuta mi gledali. Dvadeset i pet sati Human Revolutiona u odnosu na tri i pol sata Medal of Honora dobra je stvar. Također je spomenuto kako su igrači jako zadovoljni strateškim opcijama koje im se u igri nude. Ovo je jako dobra vijest, s obzirom na to da se autor ovih redaka pribojavao da će se igra bez nadzora pretvoriti u još jedan Prototype.

 

Uglavnom, drago nam je kako se Square potrudio napraviti malo više 'epski' Deus Ex. Rpg koji traje manje od 10 sati bio bi jednostavno sramotan. Deus Ex: Human Revolution najavljen je za travanj ove godine, a izaći će na PC-u, Xboxu 360 i Playstationu 3.

 

Scene iz novog Deus Exa.

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije