http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CROSS-PLATFORM

Portal 2: Dva za jedan

Portal 2 bit će cross-platform igra, što znači da će jedni protiv drugih moći igrati vlasnici PC-ja i konzole PlayStation 3

Portal 2, nastavak originala iz 2007, simultano će izaći za PC te za PlayStation 3 i Xbox 360. O koliko se ambicioznom projektu radi, potvrdila je i objava Valvea da će se u multiplayeru istovremeno moći međusobno nadmetati vlasnici PC-ja i konzola.

 

Kako bi se pobrinuli da će što više igrača prepoznati ovu sjajnu mogućnost, svi kupci PS3 verzije besplatno će dobiti i verziju za PC koju će moći downloadati sa Steama.

 

'Još na E3-u dali smo igračima obećanje da će Portal 2 za PS3 biti najbolja konzolaška verzija igre', objasnio je predsjednik Valvea Gabe Newell: 'U suradnji sa Sonyjem došli smo do mnogo zanimljivih mogućnosti te se nadam da ćemo u budućnosti razviti još veću povezanost između igrača različitih platformi.'

 

Da stvar bude još bolja, spremljene pozicije tj. saveovi, osim na hard disk, pohranjivat će se i online na Steam Cloud, što znači da ćete kod kuće moći Portal 2 igrati na omiljenoj konzoli, a kada niste kod kuće – na laptopu ili na tuđoj konzoli.

 

Što drugo reći nego da Valve opet oduševljava, kao što je to činio s apsolutno svim izdanim igrama dosad. Još kad bi napokon najavili obećani Episode 3 za Half-Life 2, sreći ne bi bilo kraja.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije