http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

uskoro i skupo

Nintendo 3DS: objavljena cijena i datum izlaska

Nintendo 3DS na tržištu će se pojaviti prije no što smo očekivali, ali i cijena je nešto viša od očekivane

Nintendo 3DS prvi je put predstavljen prošle godine na E3 eventu u Los Angelesu nakon više godina razvoja i sve od onda ne prestaje fasciniranost konzolom koja će omogućiti igranje igara i gledanje filmova u sve tri dimenzije bez potrebe korištenja specijalnih naočala i drugih pomagala.

 

Fascinirali su nas i screenshotovi i videoisječci iz igara koji dokazuju da se radi o zaista revolucionarnom proizvodu impresivnih karakteristika. A impresivna će biti i cijena konzole koja će u SAD-u iznositi 249,9 dolara (oko 1.350 kuna), a u Velikoj Britaniji 230 funti (oko 2.000 kuna). Razlika između ove dvije cijene prilično dobro se vidi, a u Hrvatskoj će najvjerojatnije biti još viša.

 

 

Nintendo 3DS tako će biti najskuplja Nintendova ručna konzola dosad koja će cjenovno konkurirati čak i PS3-u i Xbox 360 tj. biti skuplja od njih. Za usporedbu, Nintendo DS konzola 2004. stajala je tek 150 dolara. Sonyjev PSP je 2005. lansiran po cijeni od također 250 dolara, a najskuplji je i dalje Nokia N-Gage čija je cijena 2003. iznosila čak 300 dolara.

 

Uz objavu cijena, Nintendo je objavio i datum izlaska konzole Nintendo 3DS – 25. ožujka 2011, a prvi će je moći kupiti Japanci i to već 26. veljače 2011. godine.

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije