http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAPOKON

Novi foršpani za Brink i RF: Armageddon

O ova dva naslova već dugo nije bilo novih informacija, a danas su za oba objavljeni novi foršpani

Red Faction: Armageddon je nastavak na uspješnu Guerrillu iz 2009. Serijal najpoznatiji po destruktivnosti okoline s Armageddonom se seli u podzemlje Marsa u kojemu zli mastermind obučava vojsku za istrebljenje ljudske civilizacije na naseljenom Marsu.

 

Za razliku od Guerrille koja se odvijala na površini Marsa, Armageddon će se odvijati u njegovoj unutrašnjosti što će drastično promijeniti prirodu gameplaya, no na sreću svih, destrukcija će ostati efektna i sočna kao i u prošlim dijelovima.

 

Više o Red Faction: Armageddonu saznati možete u našoj najavi, a sada pogledajte najnoviji foršpan za igru koja bi se na tržištu trebala pojaviti 17. svibnja 2011. i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.

 

Još jedan perspektivan naslov o kojemu nismo dulje  pisali je i Brink čiji autori pomoću njega imaju ambiciju pokoriti tržište online FPS-ova. Nije ni čudo s obzirom da Splash Damage iza sebe ima kultni Wolfenstein: Enemy Territory. Da ne duljimo, više o igri možete saznati u najavi, a sada pogledajte najnoviji foršpan u kojemu su na zanimljiv način predstavljena oružja.

 

Brink je najavljen za 'proljeće 2011.' i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije