http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVAKOM NJEGOVO!

Nintendo 3DS bit će podijeljen po regijama

Za sve koji željno iščekuju novi Nintendo 3DS stigle su prve loše vijesti

Jedan od najiščekivanijih uređaja ove godine - Nintendo 3DS - sve se više bliži svom konačnom danu izlaska. Nažalost, na sveopće razočaranje, čemer, te kukanje zajednice, novi Nintendo 3DS bit će podijeljen po regijama. Što je još gore, Europa je strpana u koš zajedno s Australcima.

 

Da bude sve jasno, nemamo ništa protiv Autstralaca. Međutim, stvar je u tome što smo zbog njihove cenzure dobili najgore cenzurirani No More Heroes gdje su umjesto krvi oko letjeli novčići. Ne, nemojte nas pitati hoće li se ovo ponoviti, jer nismo sigurni. Samo se nadamo da Nintendo neće pokazati demonstraciju neosporive lijenosti pri izradi specifičnih igara za Europu i onih cenzuriranih koje su namijenjene Australiji (koja je, kao što znamo, pridavljena rigoroznim).

 

Perite ZUBE!

 

Bilo kako bilo, sigurni smo da će Nintendo 3DS biti smeš hit među fanovima prenosivih konzola. Krešo je obećao da će ga kupiti, a mi ćemo, čim to napravi - osigurati da vi dobijete ekskluzivne prve dojmove iz ruku urednika Gamereporta.

 

Super nam je dio gdje u pozadini svira vesela glazba, a prikazuje se Resident Evil.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije