http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK KRALJA

Objavljen datum izlaska Duke Nukem: Forever

Čak 14 godina nakon prve najave, Duke Nukem: Forever dobio je službeni datum izlaska

Duke Nukem: Forever igra je oko koje je stvoren kult i prije njezina izlaska koji se trebao dogoditi još prije više od desetak godina. 3D Realms studio na igri je radio dugi niz godina na vrlo neobičan način da bi 2008. projekt nakon nekoliko desetaka milijuna uloženih dolara bio ugašen.

 

Igra je u svojoj dugogodišnjoj produkciji nekoliko puta mijenjala engine i praktički sve ostalo, a razvoj se navodno otezao, jer je George Broussard, čelnik 3D Realmsa bio opsesivan stalnom implementacijom novina u igru što je u biti kočilo njezin razvoj i dovelo do njegova prestanka. No, nasreću, igru je prošle godine preuzeo Gearbox koji je ubrzo na PAX eventu u Seattleu demonstrirao demo verziju igre i najavio njezino dovršenje već 2011. godine.

 

O popularnom 'Đuki' nakon toga dugo nismo čuli, sve do danas kada je ekskluzivnu informaciju o njezinom izlasku objavio GameInformer.

 

'Trenutak koji su obožavatelji diljem svijeta očekivali vrlo je blizu. Tada, 3. svibnja 2011. Dukeov će povratak biti spektakularan u toj mjeri da će označiti jednu etapu u povijesti gejminga', izjavio je Christoph Hartman, predsjednik 2K.

 

Spomenuti datum vrijedi za SAD, a u ostatku svijeta Duke Nukem: Forever na policama će se naći tri dana kasnije, 6. svibnja i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije