http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SENIOR UZVRAĆA UDARAC!

Djedica postao prvak u Wii kuglanju

Galapagos_giant_tortoise
Za one koji misle kako gejming nije za starije ljude, neka slobodno pročitaju ovo!

Mnogi mladi gejmeri zamišljaju stariju generaciju kao letargične mutavce koji samo prde i redovito gledaju Nad Lipom 35. E, pa vrijeme im je da promijene svoje mišljenje, jer najnoviji obaratelj Guinnesovog rekorda u Wii Sports Bowlingu je gospodin star 85 godina. Dotični čiča stiže iz Wisconsina i trenutno drži rekord za najduži niz savršeno odigranih partija Wii Sports Bowlinga.

 

Samo za odvažne!

 

Da stvar bude još bolja, gospodin je taj rekord postigao koristeći i lijevu i desnu ruku. Mnogi mlađi igrači ovog popularnog Wii naslova ne mogu se pohvaliti niti približno dobrim rezultatima, a kamoli nečemu poput ovoga. John Bates bivši je ravnatelj škole koji je, naime, od travnja 2009. do listopada 2010. odigrao 2,850 savršenih partija Wii Kuglanja.

 

Sigurni samo kako čiča ne igra igre poput Guitar Heroa ili Metroida, no to nije bitno. Poanta je da činovi poput ovog demonstriraju kako gaming nije samo za mlađe generacije, već za svakoga tko se želi dobro zabaviti...pa makar on igrao samo Wii kuglanje.

 

Johnov rekord dočekan je vrištućim ovacijama.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije