http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

XBOX 360 EKSKLUZIVA

Već danas zaigrajte Crysis 2 demo na Xboxu 360

crysis2
Pretplatnici Xbox Live usluge i to one s 'Gold' predznakom već danas mogu isprobati demo Crysisa 2

Datum izlaska dugo isčekivanog Crysisa 2 sve je bliži, a prvi će igru moći zaigrati vlasnici Xbox 360 konzole tj. 'Gold' pretplatnici Xbox Live usluge. Demo verzija ekskluzivna za Microsoftovu konzolu sadržavati će Skyline mapu i dva moda: Crash Site i Team Instant Action. U prvome će vam zadaća biti obrana određenog teritorija dok će se u potonjemu sukobljavati dva teama s jednostavnim ciljem da eliminiraju što više protivnika.

 

Osim objave novih detalja i demoa, iz Cryteka su objavili da će svi koji igru kupe u pretprodaji biti dodatno nagrađeni limitiranim izdanjem koje će sadržavati kamufliranu SCAR automatsku pušku i raniji pristup Holo Decoyu – dodatku za oružje koji će projicirati holografsku repliku igrača i taku zbunjivati neprijatelje.  

 

Svi oni koji nemaju Xbox 360 ili Xbox Live pretplatu kako funkcionira multiplayer mogu provjeriti u priloženim videima;

 

 

 

Crysis 2 izlazi 25. ožujka i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformu.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije