http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOISTA, SONY?!

Izgleda li ovako PSP 2?

psp2_head
Već mjesecima kruže glasine o mogućnostima Sonyeve nove džepne konzole. Izgled je, u drugu ruku, prošao mnoge, nazovimo ih tako, spekulativne stadije.

Novi Playstation Portable biti će vrlo vjerojatno službeno objavljen 27, siječnja ove godine na čuvenom Sonyevom Playstation Meetingu 2011. Prema dosadašnjim glasinama trebao bi imati HD ekran, WiFi mogućnosti i novu dual stick metodu kontrole. Također su kružile glasine da je hardver toliko nabrijan da količina grafičke memorije nadmašuje onu u Xbox 360 konzoli. Bilo kako bilo, sve ove "činjenice" trenutno u zraku su do trena kada Sony konačno ne udari šakom o stol.

 

U međuvremenu smo pronašli novu "procurenu" fotografiju koja bi mogla predstavljati PSP 2 u njegovom konačnom obliku. Da, znamo da nije bog zna što, poprilično podsjeća na čuveni PSP Go i ima stylus (dobar dan, Nintendo DS). Ipak, poznajući Sony, vrlo vjerojatno se radi o dosta dobrom gadgetu. Jedino nam nije jasno zbog čega se nisu malo potrudili oko revampa konačnog dizajna. Ako će uređaj izgledati kao ovo, nekako se osjećamo čak i - razočaranima.

 

www.adriasang.com 

 

Bilo kako bilo, 27. 1. 2011. je dan koji će okončati sve glasine vezane uz nadolazeću konzolu. Nadamo se samo da Sony ovog puta zna što radi.

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije