http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO ŠTO NIJE

Impresivni Killzone 3 multiplayer video

Killzone 3 na tržište izlazi za manje od mjesec dana, a autori su nam danas odlučili pokazati kako funkcionira i izgleda multiplayer

Killzone 3 jedna je od najiščekivanijih ekskluziva za  PlayStation 3 ove godine. Ovaj će se FPS na tržištu pojaviti već 23. veljače 2011, a iz Guerrilla Gamesa najavljuju da će Killzone 3 biti prva igra koja će do maksimuma iskoristiti sav hardverski potencijal PlayStationa 3.  

 

Nakon nekoliko objavljenih gameplay videa, autorski studio danas je objavio još jedan koji prikazuje multiplayer komponentu, u koju autori polažu velike nade.

 

Naravno, koliko je multiplayer zaista kvalitetan, saznat ćemo tek kada zaigramo igru, no objavljeni video itekako obećava. Akcija je intenzivna, a o tehničkom apsektu ne moramo ni pričati – osim impresivne grafike i dizajna ponajviše nas je oduševio fantastičan zvuk.

 

 

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije