http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OBJAVLJEN I DATUM IZLASKA

Rage - novi foršpan

Id je napokon objavio službeni datum izlaska igre, a fanove je nagradio i novim trailerom...

O Rageu, jednom od najperspektivnijih ovogodišnjih FPS-ova, pisali smo već u nekoliko navrata, a radi se o prvom ozbiljnom projektu Id Softwarea još od Dooma 3 i pripadajućih mu ekspanzija.

 

Podsjetimo, radnja Ragea smještena je u postapokaliptični svijet na temelju stvarnih znanstvenih predviđanja. Naime, znanstvenici su 2004. godine zapazili asteroid koji je nazvan 99942 Apophis i za kojega se smatra da postoji šansa od 2,7 posto da 2029. godine pogodi upravo naš planet. I tu je kraj znanstvenim činjenicama i početak priče Ragea. Pogađate – Rage se odvija upravo nakon fatalnog udara 2029. godine.  

 

Više o cijeloj igri možete saznati u našoj najavi, a sada pogledajte novi trailer koji nam je pripremila ekipa iz Ida:

 

Osim trailera, Id je objavio i službeni datum izlaska igre. Rage ćemo moći zaigrati 16. rujna 2011. godine, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360.  

 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije