http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Little Big Planet 2

LBP2
Datum objave:
28.01.2011 15:06
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ako ste ikad poželjeli biti lutkar, ovo je prilika iz vaših snova, a ako niste, slobodno uživajte u predstavi
Pred vama je igra koja će vas vratiti u djetinjstvo. Ili, ako ste dijete - oplemeniti vaš period odrastanja. Little Big Planet 2 je naime umjetničko djelo. Čak i više od svojeg ionako artističkog i maštovitog originala. Što možete očekivati u ovom krasnom naslovu? Uglavnom još više od istoga uz poboljšanu grafiku, neke nove mehanike skakutanja i logičke kombinatorike. Barem u single player kampanji. Međutim, nivoi koje su izradili sami igrači su nešto posve drugo. Zašto? Zato što su autori igre kreatorima nivoa dopustili puno lakšu promjenu perspektive i gravitacije. Podsjećamo - Little Big Planet serijal je poznat upravo po tome što pomoću svojih alata omogućuje laku izradu vlastitih nivoa i njihovo plasiranje na internet. Izrađene nivoe zatim mogu igrati apsolutno svi! Možda vam se to na prvi pogled ne čini puno, ali vjerujte nam, ovdje se stvaraju čudesa. Ne vjerujete nam? Pogledajte video i uvjerite se i sami.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije