http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NA VELIKO PLATNO?

U planu Dead Space film

'Intenzivno razmišljamo o Dead Space filmu', potvrdili su autori igre iz Visceral Games studija

Dead Space 2, koji smo prošli tjedan i sami recenzirali, potvrdio je status Dead Space serijala kao jedne od najboljih modernih franšiza. Iako su mnogi sumnjali da će nastavak uspjeti kao original iz 2008, on je na kraju ispao možda čak i bolji.

 

Ian Milham
Jedan od razloga zašto je Dead Space još aktualan i popularan je i to što smo se pobrinuli da sve učinimo kako treba! 
Dobre kritike ohrabrile su i autorski studio Visceral Games koji je počeo razmišljati o filmskoj adaptaciji igre. 'Voljeli bismo snimiti igrani film i o tome smo mnogo raspravljali', otkrio je Ian Milihram, umjetnički direktor u Visceralu. 'Ako ćemo ići u takav projekt, sve će morati biti učinjeni na razini kvalitete igre', zaključio je Milham. 

 

Ipak, obožavatelji nisu previše oduševljeni, a optimizam ne ulijevaju ni recentne filmske adaptacije igara poput Uncharteda. Najviše ipak zbunjuje ambicija da se radi film po igri koja je zapravo inspirirana cijelim nizom – filmova. Kako bilo da bilo, vidjet ćemo kako će se stvari razvijati.

 

Event Horizon, jedan od filmova koji su navodno inspirirali Dead Space

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije