http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POSTOJI I U 3D!

Homefront najbolji na PC-ju

PC verzija nadolazećeg FPSa iz THQ-a sadržavat će nekoliko ekskluzivnih elemenata koje verzije za konzole neće sadržavati

Homefront, FPS Kaos Studiosa čija se radnja događa u alternativnoj budućnosti u kojoj Sjeverna Koreja uspješno izvrši invaziju na SAD, na tržištu će se pojaviti 11. ožujka, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360. Iako smo već naviknuti da se najbolje verzije dobrog dijela naslova pojavljuju na nekoj od konzola, iz THQ uvjeravaju da će Homefront daleko najbolji biti na PC-ju.

 

Tako će se u PC verziji vozilima moći upravljati iz prvog i trećeg lica, a upravljanje helikopterima biti će daleko realnije i teže nego na konzolama. Što se multiplayera tiče, PC verzija će imati i Practice Mode, gdje će igrač moći uvježbati potrebne vještine bez potrebe da bude u pravoj multiplayer borbi. Tu su i podrška za VOIP, LAN, snimanje mečeva, prikaz statistika za sve tri platforme itd.

 

Zadovoljni će biti vlasnici nVidia 3D Visiona jer će ga igra podržavati.

 

Eto, do izlaska igre je ostalo još vrlo malo, a zanima li vas tko je i u suradnji s kim napisao scenarij za ovaj FPS pun potencijala, pročitajte ovo.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije