http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

U SJENI BETE!

Little Big Planet 2 pod udarom bugova!

Što ovih dana muči igrače Little Big Planeta? Bube, eto što

Developeri novog Little Big Planeta u popriličnoj su stci. Na internetu su se počeli pojavljivati LBP sadržaji koji uzrokuju rušenje igre. I to ne samo bilo koje: čuveni glitch pojavljuje se samo ako koristite 'loše predmete' u punoj verziji Little Big Planeta 2. Dotični su, naime, vični uništavanju igračkih accountova, pa eto - bilo bi OK da ih se izbjegava.

 Drugim riječima, ako petljate s beta sadržajem, postoji određena šansa da će korumpirani predmeti skršiti vašu igru. Ovo nije toliki problem, s obzirom na to da igrini autori podržavaju korisnike da se javljaju s pogreškama. Nagrada? Specijalni itemi koji će, ako ništa drugo, malo ublažiti bol igre koja do zakrpe, eto, možda i neće raditi kako bi trebala.

 Ovi bugovi, napominjemo, nisu uzrokovani Jailbreak homebrewom ili sličnim kretenarijama. Njihovo porijeklo je u grotlu ozloglašenih beta levela. Bilo kako bilo, autori igre rade na ispravljanju bugova, te se nadaju da će uskoro sve biti u najboljem redu.

 

LBP 2 trailerčina. Tko ovo ne bi želio?

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije