http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

YES, PLEASE

Scarlett Johansson u filmu 'Uncharted'!?

Redatelj filmske adaptacije popularne videoigre za glavnu ulogu poželio je – Scarlett Johansson

Krajem prošle godine i službeno je potvrđeno da je započelo planiranje filma 'Uncharted', po superpopularnoj PlayStation 3 franšizi čiji je treći nastavak upravo u izradi. Redateljsku palicu na projektu preuzeo je David O. Russell čiji najnoviji film 'The Fighter' s Markom Wahlbergom i Christianom Baleom u glavnim ulogama upravo igra i u našim kinima.

 

Očito potaknut spomenutom suradnjom, Russel je i za glavnu ulogu u 'Unchartedu' odabrao upravo Wahlberga, što je izazvalo izljeve bijesa među obožavateljima igre. Russel je za dvije sporedne muške uloge poželio Roberta DeNira i Joea Peschija, dok glavnu žensku ulogu nije spominjao – sve dosad.

 

U intervjuu za magazin Empire Russel je izrazio želju da ulogu Elene preuzme Scarlett Johansson, dok mu je novinar Empirea sugerirao Amy Adams. Mi ćemo ipak bez razmišljanja prihvatiti Scarlett Johansson jer, ako ni zbog čega drugog, film ćemo ići pogledati upravo zbog nje pa makar bio katastrofalno loš, kao što mu to već predviđaju obožavatelji franšize Uncharted.

 

Scarlett Johansson

 

Što se pak igre tiče, podsjećamo da je Uncharted 3: Drake's Deception najavljen za 4. studeni 2011, i to ekskluzivno za PlayStation 3.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije