http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Monday Night Combat

Datum objave:
02.02.2011 12:45
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Monday Night Combat koketira s različitim gejmerskim žanrovima i to čini vrlo dobro
Već drugi ili treći put ove godine svjedočimo onoj prokletoj suši igara. Na tržište se probijaju samo oni nešto opskurniji naslovi koji nikako ne spadaju u blockbuster produkciju. Međutim, među njima ima i pravih iznenađenja koja nikako ne bi trebalo propustiti. Jedno od njih je i Monday Night Combat. O čemu je riječ? O PC inačici nekadašnje ekskluzive za Xbox 360. Naime, igra je sada uz Xbox Live dostupna i na Steamu. Žanr? Mrežna pucačina iz trećega lica s elementima DoTA-e i Team Fortressa. Pravi gejmerski znalci odmah će znati na što ciljamo. Što još reći, nego - pogledajte video i vidimo se u petak!


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije