http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HARDVERSKE GLAVOBOLJE

Xbox 360 preslab je za Bulletstorm

Sudeći prema riječima jednog od autora nadolazećeg hita Bulletstorm, trenutni Xboxov hardver predstavlja prepreku u njegovom razvoju

Da, vjerovali ili ne, Xboxov hardver ima svoja ograničenja. Iako fanovi konzole rijetko to priznaju, postoje naslovi koji bi, realno gledano, mogli biti puno bolji da je hardver u Microsoftovoj hit platformi možda malo jači. Istini za volju, trenutna generacija 'boxa izažla je prije pet godina, pa je logično da u komparaciji sa današnjim PC grafičkim standardima možda i nije baš nešto. Ipak, zanimljivo je zapaziti kako u principu dolazi vrijeme kada nekad moćni hardver dolazi do svojih ograničenja.

 

Ove riječi dolaze od Bulletstormovog kreativnog direktora Adriana Chmielarza. Napomenuo je, naravno, da će igra izgledati super bez obzira na sve. Samo je istaknuo da se, zbog starosti konzole, ne mogu napraviti neke stvari koje bi kreativni tim bez ikakvog problema izveo na nekoj jačoj platformi.

 

Bulletstorm će, nadamo se, izaći 22. veljače. Također se nadamo da zbog problema s razvojem Xboxa neće kasniti verzije za druge najavljene platforme (PC i PS3 konkretno). Bilo kako bilo, kada god izađe, sigurni smo da će zadovoljiti apetite svih sadističkih FPS gejmera diljem svijeta.

 

Impresivni Bulletstorm gameplay

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije