http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SLINIMO ZAJEDNO

NGP demo impresivniji nego ikad

NGP_2
Općenito je poznato kako Sony polaže velike nade u novi NGP. Od nedavno objavljen klip koji demonstrira uređaj daje svojevrsnu indikaciju da Sony na rukama ima hardcore prijenosnik budućnosti.

Prije nekoliko dana bile su objavljene osnovne specifikacije nove Sonyeve prenosive konzole. NGP ili Next Generation Portable na papiru je izgledao poprilično zanimljivo, no ništa nas nije moglo pripremiti na ono što se prikazalo na prvoj demonstraciji i traileru samog uređaja. Korištenje kamere, pozadinskog pada, žiroskopa i GPS-a koristi se u igrama na hrpu zanimljivih i inovativnih načina.

 

Znate, dosta je teško napisati zanimljivost dana samo na temelju činjenice da ste pronašli fantastičan klip novog PSP-a, no danas ćete se vjerojatno morati zadovoljiti s time. Uostalom, naše uredništvo prokletu stvar gleda već po peti put za redom i svaki put nalazi neku novu sitnicu koja bi mogla biti fenomenalna ako ju baš sprovedu u konkretan proizvod. Grafika i animacija u igrama je klasični eye candy i ne pridodajemo mu preveliku važnost, s obzirom da je općenito poznato da proizvođači imaju tendenciju izgladiti filmiće i trailere koji se vrte na "next gen" konzolama.

 

Bilo kako bilo, NGP je sve bliže i bliže, njegovi autori poriču kako se žele grčevito boriti za tržište sa 3DS-om, već da žele pokazati što high-end hardver može napraviti u formi mobilne platforme. Ovo definitivno odgovara na čuveno pitanje "NGP ili 3DS", s obzirom da je prvi HD powerhouse sa praktičnim dual touch ekranom, dok drugi koristi 3D i malo slabiju grafiku kako bi igraču prenio novu razinu igrivosti i interakcije. Da imamo para, kupili bismo obje konzole, no eto...trenutno nam nekako bolje (ok, autoru ovih redaka barem) leži Sonyev novi prijenosnik. Uostalom, čak i id i Epic nedavno su izjavili kako uređaj predstavlja svijetlu nadu na horizontu hardcore gaminga.

 

NGP u akciji.

 

 

 

 

NGP trailer broj dva.

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije