http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOG SLABE PRODAJE

Kraj za Enslaved?

enslaved_3
Unatoč odličnim kritikama, Enslaved je financijski potpuno podbacio što znači da najvjerojatnije nećemo vidjeti njegov nastavak

Enslaved: Odyssey to the West, jedna od najboljih igara prošle 2010. godine doživjela je potpuni financijski fijasko prodavši se u tek nešto više od 460.000 primjeraka. Igra koju smo nedavno i sami recenzirali bila je grafički najljepša igra prošle godine koja je od ostalih igara odudarala i iznimno dobro ispričanom pričom koja se bazirala na dvoje protagonista u potrazi za svojom slobodom.

 

Igra je pokupila i odlične kritike i ostaje prilično nejasno kako je došlo do tako loše prodaje no i ovaj slučaj još jednom pokazuje kako igrači u biti najviše kupuju proizvode koji iz godine u godinu izgledaju praktički isto i ne donose ništa novo. Primjerice jedan Black Ops prodao se u višestruko većoj nakladi još u pretprodaji.

 

Zbog toga najvjerojatnije nećemo vidjeti nastavak koji bi osobno vrlo rado zaigrali jednoga dana. Razvojni studio zaslužan za igru, Ninja Theory trenutno radi na redefiniciji Devil May Cry franšize i sigurni smo da će novi nastavak biti jedan od najboljih dosad.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije