http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIŽE UJESEN

Prve informacije o Battlefieldu 3

Već dulje se znalo da DICE marljivo radi na sljedećem Battlefieldu, a sada je stigla i službena potvrda

Ekskluzivno za magazin GameInformer, DICE je otkrio prve informacije o samoj igri, a nakon toga objavljen je i prvi teaser i lansirana web stranica.

 

Kao najveći napredak u odnosu na Bad Company 2, DICE ističe novi engine, animacije i 'dosad neviđenu uništivost terena'. DICE je za Battlefiled 3 razvio novi engine FrostBite 2 u koji je implementirana i napredna tehnologija za animaciju pokreta koja je preuzeta od EA. 

Patrick bach (dice):
Frostbite 2  trenutačno je najbolja tehnologija u industriji videoigara.

 

 

Što se radnje tiče, igrač će biti stavljen u ulogu američkog marinca na bojišnicama koje će se protezati od New Yorka, preko Pariza, pa sve do Teherana pri čemu će biti uništavani cijeli gradovi.

 

 

DICE je najavio i povratak multiplayera za 64 igrača, a napokon će biti vraćena i mogućnost puzanja čemu će se posebice poveseliti zagriženi PC igrači. 'PC igrači se boje da će Battlefield 3 biti prije svega namijenjen konzolama, no mi ćemo upravo toj verziji posvetiti najviše pažnje jer nam to nalaže tradicija, ali i baza igrača', potvrdio je Alan Kerc, dizajner u DICE-u.

 

Battlefield 3 svjetlo dana trebao bi ugledati u jesen 2011. i to na PC-u, PS3-u i Xboxu 360.

 

DICE

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije