http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

17+

Dragon Age II i seks

Nakon pažljive analize, ESRB je Dragon Ageu II dodijelio oznaku M, što znači da bi ga u teoriji smjeli igrati samo stariji od 17

Na ovaj ili onaj način, seks je u BioWareovim igrama prisutan već neko vrijeme. Tako u Mass Effectu možete razviti romantičan odnos s nekom od družica po oružju, dok je najdalje definitivno otišao Dragon Age: Origins, u kojemu je djelomično prikazan seksualni odnos dvojice muškaraca.

 


Kako se čini, Dragon Age II neće zaostajati za svojim prethodnikom. ESRB je ovih dana proveo analizu igre te joj dodijelio oznaku M, što teoretski znači da bi je smjeli igrati samo oni stariji od 17 godina, no svi dobro znamo da to neće spriječiti i one mlađe da uživaju u tom nadolazećem RPG naslovu.

 

'U jednoj cut-sceni žena kleči pred muškim likom i čini se da izvodi felattio. Čin nije prikazan te kamera odlazi u drugom smjeru', navodi se, između ostaloga, u izvještaju ESRB-a.

 

Osim toga, u igri su prisutni dijalozi o seksu: 'Plovidba je poput seksa. Radi to krivo i pozlit će ti.' To je samo jedna od tragikomičnih referenci na seks u igri. Bit će tu i scena ljubljenja, grljenja te korištenja riječi poput 'ass', 'bastard' i 'shit', za koje, vjerujemo, ne trebate prijevod.

 

 

Dragon Age II najavljen je  za 11. ožujka, i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije