http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

THE CARTEL

Najavljen novi Call of Juarez

Ubisoft je odlučio poznatu vestern franšizu usmjeriti u sasvim neočekivanom pravcu

Prvi Call of Juarez izdan je 2007. godine, a nastavak pod imenom 'Bound in Blood' svjetlo dana ugledao je 2009. godine. Radi se o vrlo dobrim FPS igrama smještenima na Divlji zapad koji i nije pretjerano popularan u videoigrama, što je nedavno promijenio tek Red Dead Redemption.

 

Učito i sami pomalo zasićeni klasičnom vestern tematikom, u Ubisoftu su franšizu odlučili usmjeriti u vrlo neobičnom pravcu. Naime, napokon je i službeno najavljena treća Call of Juarez igra, i to sa sufiksom 'The Cartel'. Ono što je u cijeloj priči neobično je to da će radnja ovog vesterna biti smještena u – sadašnjost! I to sve od Los Angelesa do Juareza u Meksiku.

 

 

'Call of Juarez: The Cartel je akcijska pucačina s jakom pričom, zanimljivim likovima i vrlo širokim rasponom gameplay opcija. Igra će donijeti najbolje elemente Divljeg zapada u moderna vremena uz potpuno relevantnu priču', izjavio je Adam Novickas, direktor marketinga u Ubisoftu.

 

Na igri radi Techland studio, i to na verziji za konzole i PC, a ista bi se na policama trgovina trebala pojaviti 'u ljeto', štogod to značilo.

 

Više informacija o igri očekujte u narednim danima, a mi pozdravljamo odluku Ubisofta da Call of Juarez franšizu izbaci s tračnica.

 

Techland

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije