http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JOŠ JEDNA USPJEŠNA GODINA ZA TAKE TWO

Što se dogodilo s Maxom Payneom 3?

Iako je izlazak Maxa Paynea 3 prvotno najavljivan za kraj 2009. godine, prošlo je već gotovo godinu dana otkako nismo čuli baš ništa o trećem nastavku ove kultne franšize

Take Two je upravo objavio najnovije financijsko izvješće u kojemu su navedeni i neki od uspjeha koje je tvrtka postigla tijekom tekuće fiskalne godine koja traje do travnja 2011. godine. Kao što možete i pretpostaviti, najveći uspjeh Take Two-a u prošloj godini je Red Dead Redemption koji je prodan u izvrsnih osam milijuna primjeraka. Velik uspjeh ostvario je i recentni NBA 2K11 koji se prodao u gotovo četiri milijuna primjeraka i ostvario najbolje ocjene kritike u povijesti franšize.

 

Kao uspjesi su navedeni i izlazak Undead Nightmarea, DLC-a za RDR te potpisivanje ugovora s Royem Halladayjem koji će krasiti cover za Major League Baseball 2K11.

 

Samo u trećem kvartalu tekuće fiskalne godine koji je trajao od rujna do prosinca 2010, Take Two je ostvario neto profit od 334 milijuna američkih dolara, što je otprilike 26 milijuna manje nego u istom razdoblju prethodne godine.

 

Take Two je ovom prilikom objavio i neke nove datume izlazaka, pa tako cijela lista igara koje će ta izdavačka kuća izdati u skoroj budućnosti izgleda ovako;

 

Major League Baseball 2K11 – 8. ožujak 2011.

Top Spin 4 – 15. ožujak 2011.

Carnival Games(R): Monkey See, Monkey Do(TM) – Travanj 2011.

Duke Nukem Forever – 6. svibanj 2011.

L.A. Noire – 21. svibanj 2011.

The Darkness II – jesen 2011.

Spec Ops: The Line – fiskalna 2012. godina

XCOM – fiskalna 2012. godina

BioShock(R) Infinite – tijekom 2012. Godine

 

Ono što je mnoge i ovaj put zakopkalo – gdje je Max Payne 3?! Treća igra u Max Payne franšizi najavljena je u ožujku 2009. godine kada je rečeno da će igra stići još iste zime. U siječnju 2010. iz razvojnog studija procurjele su informacije da je razvoj igre u problemima. U lipnju 2010. Take Two je odustao od prezentiranja igre na E3-u i nakon toga o igri nismo čuli baš ništa, a kao što vidite na gore navedenom popisu, trenutno nije u planu ni za 2012. godinu.

 

A mi smo se Maxa Paynea 2 prisjetili i u našoj ovotjednoj temi tjedna.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije