http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FOTOREALIZAM

Napokon otkriven L.A. Noire gameplay

Nakon nekolicine ništa manje no impresivnih trailera, Team Bondi i Rockstar odlučili su nam pokazati kako izgleda i sam gameplay nadolazećeg hita

Nakon što je jučer objavljeno da je njihovih ruku djelo – Red Dead Redemption - prodan u izvrsnih osam milijuna primjeraka, danas je Rockstar napokon objavio novi trailer koji prikazuje i samu mehaniku gameplaya. Kao što je bilo i najavljivano, L.A. Noire neće biti tek detektivska igra bez akcije, što pokazuje i trailer. Kao što smo i očekivali, akcijski dijelovi poput pucnjave te automobilskih potjera podsjećaju na Mafiju II, dok će najvažniji dijelovi same igre ipak biti prikupljanje dokaza na mjestu zločina, istraga i ispitivanje svjedoka i osumnjičenih.

 

Kao što ćete i čuti i vidjeti u priloženom videu, igrač u igri neće napredovati kroz klasične levele i misije već će se rješavanjem slučaja uspinjati na hijerarhijskoj ljestvici, a dolaskom na višu poziciju dobivat će i sve složenije slučajeve. Podsjećamo, u igri preuzimate ulogu detektiva Colea Phelpsa koji se upravo vratio iz Drugog svjetskog rata, dok se radnja odvija u vjerno rekreiranom Los Angelesu krajem 40-ih godina.

 

Kao što smo već spomenuli, svaki će se slučaj sastojati od nekoliko etapa: prikupljanja dokaza, ispitivanja eventualnih očevidaca, praćenja osumnjičenih i ispitivanja. Ispitivanja izgledaju gotovo nevjerojatno zaslugom MotionScan tehnologije o kojoj smo pisali u već nekoliko navrata, a upravo zbog nje pri ispitivanju ćete moći zapaziti lažu li vam ispitivani ili ne.

 

 

L.A. Noire na tržištu bi se trebao pojaviti 20. svibnja 2011, i to na konzolama PlayStation 3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije