http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ČAK TRI

Dragon Age II - u novom foršpanu predstavljene klase

BioWare je u najnovijem traileru iz nadolazećeg RPG-a predstavio tri klase između kojih ćete moći birati u igri

Izlazak Dragon Agea II sve je bliže, pa EA u skladu s time intenzivira i marketinšku kampanju. Tako smo prije nekoliko dana pisali o scenama seksa kojima će igra obilovati, a danas je EA objavio i potpuno novi trailer u kojemu su prikazane sve tri klase između kojih će igrač moći birati.

 

 

Kao što možete vidjeti, na raspolaganju će vam biti klase Warrior, Mage i Rogue koje, vjerujemo, ne treba posebno opisivati jer radi se o klasičnim i ustaljenim klasama za gotovo svaki RPG na tržištu.

 

Osim klasa, iz BioWarea ovih dana stiže još mnoštvo zanimljivih detalja. Tako je Mike Laidlaw, glavni dizajner igre, izjavio da će igra biti identična na sve tri platforme na kojima će izaći.

 

 

 

No Laidlaw se očito malo previše opustio (rakija?!) pred kamerama pa je izgovorio nekoliko rečenica kojima bi na sebe mogao navući povelik bijes hardcore RPG igrača: čovjek je naime usporedio Dragon Age II i Baldurs Gate II koji mnogi smatraju najboljom BioWareovom igrom uopće.

 

 

Dragon Age II izlazi 11. ožujka 2011. na PC, PS3 i Xbox 360

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije