http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REZOVI SE NASTAVLJAJU

Activision gasi Freestyle Games

Čini se da gašenje Vicarious Visionsa nije bilo dovoljno za Activision. Smanjenje troškova se nastavlja, a sljedeća žrtva već je poznata

Vjerojatno znate da je jučer Activision objavio kako se rješava dviju neprofitnih razvojnih tvrtki da bi se više mogao koncentrirati na 'profitabilne' franšize. Serijali koji su nastradali su True Crime i Guitar Hero. E, pa u slučaju da mislite da su rezovi stali s ovime, pripremite se za malo iznenađenje.

 

Naime, prema današnjim vijestima, Activision je ugasio Freestyle Games, developere odgovorne za franšizu DJ Hero. Iako se njihova igra nije baš pretjerano iskazala po pitanju prodaje, moramo priznati (dijelom i iz osobnog iskustva) da se radi o naslovu koji je strahovito podcijenjen.

 

Bilo kako bilo, odstrel divljači u nacionalnom parku Activision nastavlja se, a dugoročne konsekvence vjerojatno će biti još 2,309.123.209 nastavaka Call of Dutyja i par ekspanzija za World of Warcraft. Jedino što nam je krivo kod svega ovoga jest to što se gase neke igre koje zaista to ne zaslužuju.

 

Šteta...

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije