http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAŠE GORE LIST

Serious Sam 3 stiže ovo ljeto!

Junak najslavnije hrvatske igre dolazi nam treći put, već ovo ljeto, službeno je objavljeno iz Croteama

Serious Sam je najpoznatija i najveća hrvatska franšiza što se videoigara tiče. Prvi dio, Serious Sam: The First Encounter, pojavio se na tržištu 2001. godine, a nastavak The Second Encounter godinu kasnije. Iako nijedna od igara nije donijela ništa novo u žanr FPS-a, prvi dio prošao je vrlo zapaženo jer je označavao povratak u zlatne dane FPS-a te svojom dinamikom i humorom osvojio mlađu i stariju publiku, ali i kritiku. 

 

Godine 2009. reizdan je prvi dio u HD kvaliteti, a drugi 2010, tako da ih sada možete igrati i na Xboxu 360.

 

Reklama za Serious Sam HD
 

Već neko vrijeme je poznato da Croteam marljivo radi na trećem dijelu Serious Sama koji će pogoniti potpuno novi engine, a danas se na službenim stranicama Croteama pojavila obavijest da će Serious Sam: BFE ugledati svjetlo dana već ovoga ljeta! Što točno 'BFE' znači, još nije poznato, no povratak Serious Sama nas itekako veseli!

 

Ovoga ljeta tako nam se vraćaju dva najveća macho oldskul šovinista u svijetu igara - Duke Nukem i Serious Sam. Jedva čekamo!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije