http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Who's That Flying!

wtf
Nakon što smo nedavno recenzirali Angry Birds, izvrsni indie naslov koji su mnogo proglašavali igrom godine, ovaj put vam donosimo recenziju dvodimenzionalne arkadne pucačine Who's That Flying!

Who's That Flying! se baš kao i spomenuti Angry Birds prethodno pojavio na jednoj drugoj platformi – PSP-u, da bi sada stigao na PC s mnogo boljom, HD grafikom.

 

Igra vas stavlja u ulogu pripadnika deveteročlanog Galaktičkog Vijeća Svemirske Pravde u kojemu sjedi devetero superheroja, a svaki je zadužen za zaštitu jednog planeta. Vi ste zaduženi za obranu Zemlje, a trenutno se nalazite na suđenju pre ostalim članovima jer ste propustili obraniti planet za koji ste nadležni. Misije koje ćete tako izvršavati kroz igru zapravo su prisjećanje vašeg junaka u cilju svjedočenja pred Vijećem.

 

Svaka misija sastoji se od tri dijela u kojima se borite protiv nemani pod imenom Ravagersa, dok se na trećem dijelu svakog levela sukobljavate s velikim bossom. Gameplay se jednostavno sastoji od uništavanja Ravagersa koji dolijeću u različitom količinama, brzinama i formacijama čime vam otežavaju borbu, no najveće probleme raditi će vam usputni neprijatelji koji ne trebate nužno uništiti, no oni će vam otežavati istrebljenje Ravagersa fizički se isprječavajući ispred njih i omamljujući vas strujnim udarima ili kemikalijama.

 

 

Kroz svaki level branite određeni poznati grad i cilj vam je, jasno, spriječiti Ravagerse da mu pristupe. Naravno, neki će uspijeti umaći vašem ručnom topu čim će zdravlje grada biti sve slabije. Ravagerse uništavate spomenutim topom koji ima jedan primarni mod koji s vremena na vrijeme možete prebaciti u sekundarni kako bi neprijatelje uništavali laserom ili ispaljivanjem veće količine streljiva.

 

Osim singleplayer kampanje koja je prožeta nevjerojatno humorističnim cut-scenama u kojima se nadmudruju superheroji u Vijeću, u igri postoje i Challenge i Infinity modovi. U prvome kroz 25 izazova morate rješavati različite zadatke, a u drugome vam je cilj što duže izdržati pod naletima Ravagersa.

 

Who's That Flying je simpatična arkadna igra koja će vas zabaviti vrlo šarmantnom pričom, izazovnim gameplayom i dodatnim modovima, no od izvrsne ocjene dijeli je veća raznolikost levela i protivnika zbog čega je igra s vremena na vrijeme postajala zamorna.

 

OCJENA : 4

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije