http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BE THE WEAPON

Crysis 2: novi foršpan najavljuje priču

crysis2
Nešto više od mjesec dana prije izlaska igre, Crytek je objavio trailer koji nam dočarava priču igre

Crytek trenutno preživljava teške dane – procurjela je beta Crysisa 2 što je praktički dovršen proizvod i prije izlaska igre već će ga milijuni igrača isprobati što bi Cryteku moglo nanijeti značajnu financijsku štetu. No, s obzirom da je igra na torrent stranice stigla izravno iz tvrtke, ovaj puta ne može se optužiti piratska zajednica.

 

S obzirom na blizinu izlaska igre, Crytek je odlučio objaviti i spektakularan trailer koji nas uvodi u priču singleplayer kampanje. Ista će, čini se, biti mnogo mračnija no što 

smo je dosad zamišljali; na Zemlji se pojavio nepoznati virus koji će izazvati neviđenu i nezaustavljivu epidemiju za koju će se ispostaviti da su je smjestili – izvanzemaljci. Isti će tada i sami pokoriti Zemlju, a kako bi im se suprotstavilo, čovječanstvo će morati posegnuti za svojom najnovijom vojnom tehnologijom – Nano odijelom.

 

Kako će nastali kaos izgledati, provjerite u spomenutom traileru;

 

 

Crysis 2 izlazi 25. ožujka 2011. i to na PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije