http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAZAD U OSAMDESETE

Dolazi videoigra Voltron

Na sveopće oduševljenje svih nostalgičara, THQ se domogao prava za izdavanje jedne od poznatih franšiza osamdesetih - Voltrona

Mnogim čitateljima Voltron u životu baš previše ne znači. Onim drugima koji su, kao i mi, proveli sate i sate piljeći u televiziju dok su bili klinci, Voltron je bio bog i batina. Akcijski animirani film napravljen tijekom osamdesetih morao je u načelu imati neke robote koji se pretvaraju u nešto drugo. Jednostavno je morao. Ako ste htjeli imati dramu, akciju, napetost i slične stvari, morali ste u priču ubaciti barem jednog transformirajućeg robota. Voltron je, konkretno, bio sastavljen od pet divovskih robotskih lavova kojima upravljaju mladi i junački nastrojeni piloti u borbi protiv zlog kralja i njegove vjerne vještice.

 

HURAAAA!

 

Sami roboti su u fajtu bili relativno ok, no kada je situacija malo zagustila, mogli su se spojiti u Voltrona - čuvara svemira. Voltron bi u nekom danom trenutku čak i izvukao mač, nakon čega bi u principu bilo jao si gi majci onome tko mu se usudio suprotstaviti.

 

THQ još nije najavio za koju će platformu igra temeljena na ovoj franšizi biti izdana, no garantiramo vam da će u njoj biti robota, mutanata, akcije te u konačnici - kombiniranja u čuvenog Voltrona. Naslov je, naravno, još u povojima, no prve konkretne detalje i demo mogli bismo dobiti prije nego što bi itko pomislio - primjerice za vrijeme ovogodišnjeg E3-a.

 

Čitava epizoda čuvenog Voltrona!

 

 

Sve o temi:
THQ

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije