http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZLAZI JOŠ OVE GODINE

Ubisoft radi na novom Assassin's Creedu

acb
Samo nekoliko mjeseci nakon izlaska superuspješnog Brotherhooda, Ubisoft će najaviti i potpuno novi Assassin's Creed

Ubisoft je jučer objavio financijsko izvješće za posljednja tri mjeseca u sklopu kojega su objavljeni i neki budući planovi, a jedan od njih je i objava potpuno nove Assassin's Creed igre još ove godine! Nikakvi dodatni detalji nisu obznanjeni, no službena najava igre trebala bi se dogoditi u svibnju.

 

Iz Ubisofta je potvrđeno tek da se radi o potpuno novom naslovu, a ne nekakvoj ekspanziji ili DLC-u.

 

 

Što se tiče već spomenutog Brotherhooda, igra je prodana u nevjerojatnih 6,5 milijuna primjeraka, što je Ubisoftu uz 10,5 milijuna prodanih plesnih igara poput Just Dance 2, Just Dance, Michael Jackson: The Experience, Dance on Broadway i Just Dance Kids donijelo prihod od basnoslovnih 600 milijuna eura, i to je najveći financijski uspjeh koji je Ubisoft ikada ostvario. Ponavljamo, radi se o prihodima za samo tri mjeseca. Zanimljivo, u šest mjeseci koji su prethodili spomenutom razdoblju, Ubisoft je zaradio 'tek' 261 milijun eura.

 

Ubisoft, koji je treći najveći izdavač u Europi i svijetu, predviđa da će do kraja fiskalne 2011. godine ostvariti prihode od milijardu eura, a osim potpuno novog AC naslova, PC igrači će vrlo uskoro moći napokon uživati i u Brotherhoodu.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije