http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NASREĆU?

Batman: Arkham City bez multiplayera

arkhamcity2
Nasljednik Arkham Aslyuma neće imati multiplayer komponentu, objavljeno je iz razvojnog studija

Arkham City, željno isčekivani nasljednik briljantnog Arkham Asyluma, definitivno neće imati multiplayer, objavljeno je iz Rocksteady Studiosa.

 

'Kada smo razmatrali implementaciju multiplayera, zapitali smo se hoće li to, uložimo li energiju u razvoj multiplayera nauštrub singleplayera, učiniti finalni proizvod boljim?', izjavio je Sefton Hill iz Rocksteadyja. 'Kako smo pri samom kraju razvoja igre, mogu iskreno reći da Arkham City ne bi bio onakav kakvog smo zamislili da smo energiju i vrijeme utrošili i na multiplayer.'

 

'Možda to i nije vrlo popularan potez, no uvjereni smo i nadamo se da će se igrači složiti da smo donijeli pravu odluku', zaključio je Hill.

 

Ova odluka i nije pretjerano iznenađujuća s obzirom da Arkham Asylum također nije sadržavao multiplayer i unatoč toma ga se (opravdano) smatra najboljom adaptacijom nekog filma/stripa u videoigru.

 

 

Batman: Arkham City izlazi u drugoj polovici 2011. godine i to na PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije