http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NIŠTA OD SKAKANJA

Mirror's Edge 2 otkazan

Mirrors_Edge
Svima je poznato kako u posljednje vrijeme postaje trendi gasiti projekte i developerske timove. Electronic Arts odlučio se pridružiti popularnim klincima.

Da, gospodo draga - kriza je. Iako u ovo doba godine najradije volimo slušati bajke o tome kako mnoge firme započinju rad na novim uzbudljivim projektima, okrutna realnost globalne krize sasvim je drukčija. Dotična je, naime, zgrabila igračku industriju za muda, što je polučilo nizom neočekivanih "rezova" i zatvaranja mnogobrojnih razvojnih studija.

 

Najnoviji projekt u nizu neisplativih neigrivih i loših nastavaka je (barem prema Electronic Artsu) Mirror's Edge 2. Nastavak popularnog i komercijalno neuspješnog parkour simulatora je u svojim prototipovima bio toliko očajno loš da ga Electronic Arts nije htio formirati kao projekt, te ga staviti u stadij razvoja. Zvuči tragično, zar ne?

 

Uglavnom, ovaj potez do neke mjere je razumljiv, s obzirom da je logično biti skeptičan oko nastavka igre koja nije baš uspjela postići bestseler status. Potez sa strane Electronic Artsa ne bismo nazvali bezobzirnim i okrutnim. Industrija zabave svoje ime nosi s razlogom - ako neka igra izgleda kao da neće polučiti komercijalni uspjeh, sasvim je očito da se gubitci uloženi u njen razvoj trebaju svesti na minimum.

 

Čarobno, zar ne?

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije