http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK ZABORAVLJENE IGRE

Dead Island: dirljivi zombi-foršpan

Dead Island, FPS s primjesama RPG-a, svjetlo dana trebao je ugledati još 2008, no razvoj se otegnuo i igra napokon stiže ove godine

Još 2008. Dead Island je trebao stići na PC i Xbox 360, no kako stvari očigledno nisu išle planiranim tokom, igru ćemo moći zaigrati tek ove godine. Prema najavama, radi se o jednoj od najambicioznijih zombi-igara današnjice. Radi se zapravo o survival FPS-u s primjesama RPG-a. Unatoč pogledu iz prvoga lica, borba će se prije svega voditi hladim oružjem.

 

Radnja igre će se odvijati na tropskom otoku na kojemu je izbila epidemija te se većina populacije pretvorila u zombije. Ono čime će se i na tom planu Dead Island izdvajati od konkurencije bit će sandbox gameplay, što znači da će otok biti potpuno otvoren, no u isto vrijeme autori naglašavaju da će najveći fokus i dalje biti na priči, koja im je vrlo bitna.

 

Kako bi se gaming zajednica prisjetila da je Dead island još živ, razvojni studio Techland i izdavačka kuća Deep Silver objavili su impresivni trailer koji ne pokazuje ni sekundu gameplaya, no uvjereni smo da će vam se usjeći u pamćenje.

 

Dead Island trailer

Da, radi se o vrlo neobičnom traileru, jer tko bi rekao da se 'zombi' i 'dirljivo' mogu staviti u isti kontekst.

Dead Island stiže na PC, PS3 i Xbox 360 tijekom ove godine.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije