http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PC NADMOĆAN

Crysis 2 identičan na obje konzole

crysis2
Verzije za PlayStation 3 i Xbox 360 izgledaju identično, potvrđeno je iz Cryteka

Izlazak Crysisa 2 sve je bliže, potvrdilo je to, na žalost Cryteka i EA, i pojavljivanje beta verzije igre na torrentima. I dok su neke izjave iz Cryteka govorile o tome da ih konzole limitiraju u razvoju, a PC igrače zabrinjavao izostanak demo verzije za njihovu platformu, čini se da su sada stvari sjele na svoje mjesto. Naravno, PC verzija će biti najbolja, gledano s grafičkog aspekta, dok će konzolaške verzije biti međusobno – identične.

 

'Performanse verzije PS3 identične su onima Xboxa 360 – obje idu u 30 sličica u sekundi, pa čak i u 3D-u', potvrdio je Nathan Camarillo iz Cryteka.

 

A kako izgleda beta verzija za PlayStation 3, pogledajte u priloženom videu.

 

 

Ovdje se zapravo ne radi o verziji pokretanoj na PS3-u, već na PC-u, no unutar procurjele bete pronađene su postavke i za obje konzole, iz čega je moguće vidjeti kako će igra izgledati na nekoj od njih.

 

Crysis 2 izlazi 25. ožujka 2011. za PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije