http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BULLETSTORM!

Igre koje izlaze ovaj tjedan

bulletstorm
Ova godina već je polučila neke izvrsne igre, poput prošlotjednog izvrsnog Killzonea 3 u kojemu je uživao i naš Krešimir Lauš, a već ovaj tjedan stiže nam još jedan željno isčekivani FPS

Sutra, naime, izlazi Bulletstorm. O njemu smo prilično često pisali, a radi se o FPS-u koji je razvio People Can Fly uz Epic Games i koji je već digao poprilično prašine, pa su ga tako novinari konzervative američke TV postaje 'Fox' nazvali 'medijem koji će među mladima proširiti seksualno nasilje' (!), a pokušali su ga cenzurirati i u Njemačkoj. Što je prilično zanimljivo s obzirom da na tržištu postoje mnogo brutalnije i krvavije igre. Štogod.

 

Istog dana na PC platformu napokon dolazi i Assassin's Creed: Brotherhood koji je na konzolama pokupio brojne pohvale i na sigurni smo da će tako biti i na PC-u. Biti će to izvrsna uvertira za još jedan, potpuno novi Assassin's Creed naslov koji bi na police trgovina trebao stići još ove godine.

 

Izvrstan Bulletstorm trailer
 

Napokon nam stiže i Gray Matter, avantura autorice legendarnog Gabriel Knighta koji je u produkciji već više od osam godina. Našu recenziju svakako očekujte, a sjećanje osvježite našom najavom.


Osim navedenog trojca, sutra izlaze i Knights Contract, Dreamcast Collection, Egyptian Trilogy: The Ankh Series, Everquest II: Destiny of Velious.

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije