http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IJUFT MAJKO! DRŽ LOPOVA!

Thief 4 je u izradi?

wallpaper_thief_deadly_shadows_02_1152
Za sve ljubitelje originalnog PC sneakera dolaze jako dobre vijesti.

Prošlo je više od sedam godina od izlaska prošlog nastavka legendarnog Thiefa - sneaker naslova razvijanog sa strane Looking Glass Studiosa. Looking Glass je, u slučaju da niste čuli, developer System Shocka i Ultima Underworlda. Prema posljednjim glasinama, na ovogodišnjem GDC-u koji bi se trebao odvijati sredinom idućeg mjeseca, Square Enix trebao bi objaviti rad na novom nastavku legendarne šuljateljske franšize.

 

Ah, lopino jedna

 

Razlog ovoj pretpostavci je izjava šefa Eidos Montreala, Stephane D'Astousa koji tvrdi kako na naslovu već neko vrijeme radi dedicirani tim, te kako je sretan kako se projekt razvija. Inače, igra je bila tiho najavljena sredinom 2009., no nakon toga je ponovno utonula u sjenu.

 

iskreno, oduševljeni smo ovim razvojem događaja. Ako igra zaista izađe tijekom idućih godinu dana, ponovno ćemo imati priliku zaigrati jednu od najatmosferičnijih taktičkih PC šuljalica ikad. Držimo fige.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije