http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KURDISTAN!

Prvi in-game prizori iz Battlefielda 3

bf1
EA i DICE su danas prvi put objavili prizore gameplaya iz same igre

Nedavno smo najavili i objavili prve screenshotove iz Battlefielda 3, FPS-a koji je produciran s namjerom da s trona FPS žanra sruši Call of Duty.

 

Nakon objave prvog teasera koji nije otkrivao baš ništa novi trailer prikazuje i nekoliko sekundi iz same igre i moramo priznati – igra izgleda vraški dobro. Uostalom, procijenite sami:

 

 

O igri se ne zna mnogo toga, osim da će se odvijati na lokacijama diljem svijeta, a scene iz priloženog videa se događaju u Kurdistanu. DICE se najviše ponosi potpuno novim engineom koji će pogoniti igru, a on će omogućiti dosad neviđenu mogućnost razaranja nekretnina i pokretnina u igrama.

 

Battlefield 3 izlazi u jesen 2011. na PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije